Ajutăm anual peste 2000 de copii și pe familiile lor. Vezi cum facem asta
We help over 2000 children and their families annually. See how we do it

Sala de Documentare

În cadrul Centrului am creat o sală de documentare ce conține peste 100 de cărți de specialitate donate de către Universitatea Oxford Brookes, Marea Britanie.

Personalul din cadrul Universității Oxford Brookes, Faculty of Health and Life Sciences, susține prin aceasta donație de carte documentarea personalului Centrului Maria Beatrice și evaluarea funcțională complexă pe baze științifice a copiilor beneficiari ai centrului.


Sala a fost dotată cu 4 laptopuri și un TV pentru ca terapeuții să aibă posibilitatea de a se documenta în legătură cu afecțiunile copiilor beneficiari ai centrului și de a organiza ședințe ale echipei de lucru a copilului.


Tot aici se întocmesc rapoartele de evaluare funcțională complexă, planul de intervenție ce conține și obiectivele pe termen, scurt, mediu și lung, raportul final la ieșirea din terapie care conține și recomandările la domiciliu și orice alt document ce face referire la evoluția stării de sănătate a copilului. Toate aceste documente fac parte dintr-un sistem informatic integrat cu accesibilitate dinspre cabinetul medical.

This library was set up courtesy of University Oxford Brookes book donation. We thank all staff from Faculty of Health and Life Sciences who contributed .

Thank you Carmen Liana Nagy for making it possible!

Prev post
Next post

Articole recente

Roman Teodora
Povestea Teodorei
Poveste de Familie
Povestea lui Tudor
Roman Teodora
Povestea Teodorei
Poveste de Familie
Povestea lui Tudor
Povestea Carinei