Ajutăm anual peste 2000 de copii și pe familiile lor. Vezi cum facem asta
We help over 2000 children and their families annually. See how we do it

Proiect Decathlon

Decathlon România la Centrul Maria Beatrice – Alba Iulia!

 

Echipamentele furnizate în cadrul donației au fost livrate în Alba Iulia, la Centrul Maria Beatrice, unde sute de copii din întreaga țară, cu paralizii cerebrale sau accidentați, beneficiază de terapie: 70 de copii fac 300 de ședințe de terapie zilnic și sunt peste 500 de copii beneficiari anual pe termen mediu și lung.


„Recuperarea medicală sportivă este un concept nou de terapie prin sport, ce îmbină antrenamentul funcțional cu terapia. Prin programul SĂNĂTATE ȘI RECUPERARE PRIN SPORT, Decathlon România devine o platformă de sprijin pentru centrele și cabinetele medicale destinate recuperării pacienților cu diferite afecțiuni locomotorii.


Dorința Decathlon România de a oferi sprijin sustenabil, pe termen lung, în această direcție, a condus către colaborarea cu Asociația TOTUL ESTE POSIBIL, un ONG care acordă o atenție sporită programelor de educație, sănătate și sport.

Programul SĂNĂTATE ȘI RECUPERARE PRIN SPORT aduce împreună vectori esențiali pentru cei care primesc o șansă nouă: asistența de specialitate, echipamentul adecvat, exercițiile specifice, sunt criterii importante pentru ca un pacient, chiar dacă aflat într-o condiție dificilă, să aibă șansa la recuperare și astfel normalitate”, a declarat George Miu, Manager Operațiuni al Decathlon România.

“În esență, milităm pentru normalitate în viața fiecărei persoane și suntem foarte bucuroși că putem da această șansă pacienților de toate vârstele”, a declarat Eliza Nitescu, membru fondator al Asociației TOTUL ESTE POSIBIL.

Startul campaniei a avut loc în luna Septembrie a acestui an, odată cu includerea în program a primului beneficiar al acestui proiect Decathlon: Centrul Maria Beatrice din Alba Iulia!

Mulțumim Decathlon!

Echipa Maria Beatrice

Prev post
Next post

Articole recente

Roman Teodora
Povestea Teodorei
Poveste de Familie
Povestea lui Tudor
Roman Teodora
Povestea Teodorei
Poveste de Familie
Povestea lui Tudor
Povestea Carinei