Ajutăm anual peste 2000 de copii și pe familiile lor. Vezi cum facem asta
We help over 2000 children and their families annually. See how we do it

Poveștile copiilor care vorbesc despre rezultatele noastre!

 
„Din dorința de a avea o fetiță am făcut tot ce s-a putut ca să rămân însărcinată, așa am auzit de un ginecolog turc, care a făcut tot posibilul ca acest lucru să se întâmple, însă următoarele luni au fost critice, iar la doar 20 de săptămâni, în 27 aprilie a venit pe lume fetița mea… mult prea repede.
Nu mi s-a spus nimic de copil în următoarele 12 ore de la naștere…
 
În următoarea zi, dimineața, a venit o asistentă și m-a întrebat de numele tatălui, atunci am realizat că fetița mea trăiește! Am spus „dacă m-ați întrebat de tatăl fetiței, însemnă că fetița mea trăiește și se numește Teodora!”.
 
Imediat, de-a doua zi a fost transferată la Cluj- Napoca, pe terapie intensivă pentru că era extrem de mică. A ajuns pe mâini bune, fetița la naștere cântărea 500 gr și 37 cm, iar după 5 luni de stat în incubator, avea 2500 grame așa că a venit vremea să o luăm acasă!
La externare cei din Cluj m-au sfătuit să mergem la Centrul Maria Beatrice din Alba Iulia, un centru bine pregătit pentru terapiile de recuperare de care Teodora are atâta nevoie, fiind născută atât de prematur. La început am mers zilnic la terapie și între timp am intervenit și prin operație la picioare pentru corectarea tendoanelor.
 
Acum Teodora merge, este veselă și mai urmează doar o mică intervenție la mânuțe și din nou recuperare la Centrul Maria Beatrice” – ne povestește mama Teodorei
 
„Lumea întreagă este o serie de miracole, dar suntem atât de obișnuiți cu ele încât le vedem ca pe niște lucruri obișnuite, un miracol putem vedea și în Teodora, o fetiță născută cu o prematuritate extremă.” spune Responsabilul de caz al Teodorei, Lazăr Elena – Kinetoterapeut Principal, SENIOR Team Leader în cadrul Centrului Maria Beatrice-Alba Iulia.
 
🪄 Echipa medicală multidisciplinară care se ocupă de Teodora în cadrul Centrului Maria Beatrice:
▪ Stoia-Dudaș Diana – Medic Specialist Recuperare Medicină Fizică și Balneologie
▪ Samoilă Carmen – Medic Specialist Neurologie Pediatrică
▪ Lazăr Elena – Kinetoterapeut Principal, SENIOR Team Leader
▪ Podar Alin Adrian – Phd, Kinetoterapeut Vojta, SENIOR
▪ Barb Veronica – Logoped – Terapeut Ocupațional, Team Leader
▪ Stoian Medina – Psiholog clinician Logoped, SENIOR
▪ Nagy Tatiana Ida – Terapeut ocupațional
▪ Vlad Cristina – Maseur, SENIOR
 
✨ Lupta pentru normalitate se dă încă din primele 6 luni de viață, iar ajutorul tău contează prin modul și rapiditatea cu care intervenim pentru a putea schimba în bine viața a mii de copii ca și Teodora!
Avem echipa, expertiza și poveștile copiilor care vorbesc despre rezultatele noastre, iar împreună cu tine putem ajuta mult mai mulți copii decât o facem acum!