Ajutăm peste 20,000 de copii bolnavi și familiile lor. Vezi cum facem asta

Povestea Antoniei

Antonia face primii pași pe distanțe scurte!!

Suntem din București și de 5 ani am colindat spitale, clinici și am sperat alături de fetița asta bravă că vine ziua în care va face primii pași și uite că se poate!

După ce a fost operată cu succes de miofasciotomie în Germania de Dr Peter Bernius de la Schon Klinik Munchen, pentru reducerea spasticității, Antonia a ajuns la Centrul Maria Beatrice unde a efectuat până acum 3 sesiuni de terapie de recuperare intensivă.

Am ales Centrul Maria Beatrice pentru că aici am găsit o echipă de profesioniști cu un plan de recuperare foarte bun și centrat pe copil. Cu toate că am fost doar la 3 sesiuni, rezultatele obținute în Centrul Maria Beatrice au fost favorabile, ședințele de kinetoterapie, mecanoterapie, hidrokinetoterapie, terapie ocupațională și integrare senzorială, logopedie, au venit cu mari beneficii. Ca și părinți ne dorim ce este mai bine pentru Antonia și am hotărât să continuăm recuperarea în paralel la Centrul Maria Beatrice din Alba Iulia și în București, acolo unde dealtfel locuim.