Ajutăm peste 20,000 de copii bolnavi și familiile lor. Vezi cum facem asta
PhysioNet UK

De 7 ani cu PhysioNet UK

Peste 3500 de dispozitive pediatrice și de mobilitate din Marea Britanie, pentru copiii din România, prin Centrul Maria Beatrice, Alba Iulia. Dispozitivele sunt date în foloșință GRATUITĂ copiilor având afecțiuni post-traumatice și post-operatorii, probleme temporare de mobilitate, paralizii cerebrale.

 • Dispozitive:
  Scaune de posturare cu multiple grade de libertate, scaune rulante pentru copii și adulți, premergătoare (3-18 ani), dispozitive pentru educarea mersului, verticalizatoare cu unghi de înclinare variabil și alte sisteme pentru îmbunătățirea calității vieții.
 • Începând de-acum 7 ani, la Centrul Maria Beatrice Alba Iulia, am creat un sistem rotativ, prin care orice copil din România poate să primească în folosință GRATUITĂ pentru 2-3 ani astfel de dispozitive.
 • Pe măsură ce nevoile funcționale ale copilului se modifică, familia predă dispozitivul Centrului și primește, în măsura disponibilității, un alt dispozitiv adecvat noilor nevoi funcționale.

  Mulțumim organizației PhysioNet UK! Mulțumim în mod deosebit lui Mike Adams (Președinte PhysioNet), Peter Thomson și Heather Angilley, reprezentanți ai organizației PhysioNet și lui Liana Carmen Nagy, care a făcut posibil ca acest transport să ajungă la centrul nostru, în Romania!
 • Deoarece Marea Britanie nu mai face parte din Uniunea Europeană, transportul echipamentelor devine unul dificil și a necesitat obținerea de multe avize și autorizații!

  Mulțumim pentru deschiderea și sprijinul acordat de către autoritățile române pe tot parcursul organizării acestui transporturilor:

  Autorității Naționale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții din cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale, îndeosebi doamnei Liana Hiohi – București;

  Doamnei Laura Zărnescu din cadrul Direcției Regionale Vamale Brașov;
  Doamnei Dana Mărculescu și Claudia Șandru și Biroului Vamal Alba Iulia;

  ANAF Brașov, ANAF Alba, DSVSA Alba.

  Mulțumim colegei noastre Laura Ignat pentru implicarea și suportul tehnic în organizarea transportului !!