Ajutăm peste 20,000 de copii bolnavi și familiile lor. Vezi cum facem asta

Gala ”Oameni pentru oameni”

Gala „Oameni pentru Oameni” 2017

Camera de Comerț Româno-Americană și Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) au nominalizat Asociația Maria Beatrice, Alba Iulia în cadrul Galei “Oameni pentru Oameni”, ediția a XIV-a, București 2017.


Asociația Maria Beatrice, Alba Iulia a ieșit pe Locul II la categoria de ONG-uri pentru care a fost nominalizată dintr-un număr de 307 organizații naționale!


Camera de Comerț Româno-Americană reprezintă 300 de membri – companii americane, internaționale și locale, cu investiții totale de peste 10 miliarde USD și mai mult de 150.000 de locuri de muncă create. AmCham Romania este afiliată la Camera de Comerț a SUA și membră a Consiliului European al Camerelor de Comerț Americane.

Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) – care a împlinit 15 ani de existență oficială, de pionierat în domeniul mobilizării de resurse din comunitate, are ca misiune să susțină mobilizarea resurselor în comunitățile din România.


“Gala este evenimentul care recunoaște și premiază excelența în implicarea în comunitate prin alocarea resurselor pe care le pun la dispoziție companii, organizații non-profit sau donatori individuali.


Cele mai bune proiecte sociale desfășurate în acest an de companii, organizații neguvernamentale, donatori individuali și voluntari au fost nominalizate pentru a fi premiate la Gala Oameni pentru Oameni 2017. În total, în 2017 au fost nominalizate 307 proiecte și inițiative filantropice, față de 270 în anul 2016 și 170 în 2015.

Cifrele arată tendința clară de creștere a implicării în cauze sociale din partea tuturor actorilor din societatea civilă: voluntari, donatori, organizații și companii de toate tipurile si de toate dimensiunile.

Dincolo de cifre, Gala Oameni pentru Oameni ne dezvăluie o realitate a bunătății cu rezultate concrete: există organizații în România care au grijă de copii, bătrâni, persoane cu dizabilități sau oameni cu boli terminale și care reușesc să îi ajute pe oameni pentru că mobilizează resurse chiar din comunitățile pe care le servesc.
Aceste organizații sunt eficiente și folosesc resursele în mod transparent și eficient și reușesc să salveze vieți, să renoveze spitale și școli, să construiască case sau să ofere burse copiilor talentați, dar care nu au sisteme de suport.”

Prev post
Next post

Articole recente

Poveste de Familie
Povestea lui Tudor
Povestea Carinei
Poveste de Familie
Povestea lui Tudor
Povestea Carinei
Povestea lui Filip