Ajutăm peste 20,000 de copii bolnavi și familiile lor. Vezi cum facem asta

Cabinet neurologie pediatrică (EEG)

Dotare cu Electroencefalograf (EEG) a Cabinetului de Neurologie Pediatrică din cadrul Centrului Maria Beatrice, cu sprijinul Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice “Transelectrica” SA.

Electroencefalograful NEURON-SPECTRUM 5, având 32 canale + 9 canale pentru înregistrarea oricăror semnale fiziologice, a fost achiziționat cu sprijinul Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice “Transelectrica” SA.

Aparatul permite efectuarea rapidă și ușoară a înregistrărilor EEG cu ajutorul unor căști adaptate fiecărui copil, cu posibilitatea eliberării rezultatului atât în format tipărit, cât și electronic.

Programul permite căutarea și marcarea automată a artefactelor (ex: mișcare, sughiț, tuse, etc.), activitatea epileptiformă și alte fenomene vizuale. De asemenea, programul permite topografierea parametrilor pe zonele creierului, cu afișarea grafică detaliată a tuturor parametrilor relevanți („brain mapping”).

Detectarea undelor ascuțite și a altor evenimente este efectuată în mod automat. Se oferă posibilitatea unei analize spectrale coerente, iar după analiza matematică a EEG-ului, programul oferă un raport detaliat.

  • Consult neurologic, efectuat de către Dr. Carmen Samoilă – medic specialist neurologie pediatrică, în urmă căruia se eliberează scrisoare medicală.

În urma efectuării electroencefalogramei se face interpretarea EEG-ului care se listează la imprimantă iar înregistrarea EEG-ului este înmânată părintelui în format electronic.

Pentru informații și programări: tel. 0764 732 421 As. Med. Oana Rîza

 

Prev post
Next post

Articole recente

Poveste de Familie
Povestea lui Tudor
Povestea Carinei
Poveste de Familie
Povestea lui Tudor
Povestea Carinei
Povestea lui Filip